ACTUALITATE 17 august 2010

Sf. Gheorghe în siguranţă

de Covasna Media | 114 vizualizări
În perioada 12-13.08.2010, la dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, Chestor principal de poliţie Petre Tobă, s-a desfăşurat la nivel naţional acţiunea “Municipii în siguranţă 2” în toate municipiile reşedinţă de judeţ din ţară. Acţiunea a avut ca scop creşterea nivelului de siguranţă în marile oraşe, prevenirea şi combaterea tuturor faptelor antisociale care afectează sentimentul de siguranţă subiectivă

În perioada 12-13.08.2010, la dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, Chestor principal de poliţie Petre Tobă, s-a desfăşurat la nivel naţional acţiunea “Municipii în siguranţă 2” în toate municipiile reşedinţă de judeţ din ţară.

Acţiunea a avut ca scop creşterea nivelului de siguranţă în marile oraşe, prevenirea şi combaterea tuturor faptelor antisociale care afectează sentimentul de siguranţă subiectivă a cetăţeanului.

La acţiunile desfăşurate în cele 2 zile în municipiul Sf. Gheorghe au participat 74 de poliţişti şi 25 de alte forţe, care au desfăşurat 199 de controale în 11 zone de acţiune.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 212 persoane, au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri 17 persoane, au fost avertizate pentru abateri minore 33 de persoane, au fost amprentate şi fotografiate 3 persoane.

Cu aceeaşi ocazie au fost controlate 172 de autovehicule.

În urma verificărilor şi controalelor efectuate forţele participante au constatat şi au sancţionat 28 de contravenţii, dintre care 6 la Legea nr. 61/ 1991/R, 2 la Legea nr. 12/ 1990 şi 21 la OUG nr 195/ 2002.

Biroul de presă al IPJ Covasna

Sursa foto: paginidetecuci.net

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
eugen, 19 august 2010
MODESTIA INTERZICE CEEA CE LEGEA PERMITE(acesta era citatul dar nu s-a postat)
eugen, 19 august 2010
La asa un comentariu , nu prea meriti raspuns...dar o sa te rog sa raspunzi sincer la o intrebare: daca ai urmarit noii soferi care merita..blabla cam cu... citi dintre ei ai sta in dreapta in masina citeste integral
Dan, 17 august 2010
Stau tinerii si alte categorii de oameni la coada pentru sustinerea examenului auto, ca la macelarii pe vreme impuscatului, la proba de traseu nu mai vorbesc, este incredibil, sunt programati la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.