ACTUALITATE 11 martie 2021

Serviciul de audiență al instituției Avocatul Poporului rămâne suspendat pentru o perioadă nedeterminată

de Covasna Media | 1002 vizualizări

Serviciul de audiență acordat lunar în municipiul Sfântu Gheorghe de către Instituția Avocatul Poporului prin intermediul Biroului Teritorial Brașov, rămâne suspendat pentru o perioadă nedeterminată.

Cetățenii sunt rugați să se adreseze, în scris, Biroului Teritorial Brașov al instituției Avocatul Poporului cu privire la încălcarea drepturilor sau libertăților lor. Petițiile pot fi formulate și în limba maghiară și pot fi transmise atât prin Poșta Română, pe adresa B-dul Mihail Kogălniceanu nr. 23 bl. C7, camera 402, mun. Brașov, cât și prin adresa de e-mail a biroului, avpbrasov@avp.ro.

Totodată, atragem atenția cetățenilor că petițiile adresate instituției Avocatul Poporului trebuie să se facă în scris, să indice numele și domiciliul persoanei fizice lezate în drepturile și libertățile acesteia, drepturile și libertățile încălcate, precum și autoritatea administrativă ori funcționarul public în cauză. Petiționarul trebuie să dovedească întârzierea sau refuzul administrației publice de a soluționa legal petiția.

Pentru mai multe informații contactați Biroul Teritorial Brașov prin numărul de telefon 0268-471-100.

(Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Braşov)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.