ACTUALITATE 2 martie 2010

Serile Albastre se întorc

de Covasna Media | 347 vizualizări
03mar2010-seri_albastreAsociaţia de Tineret Ecou şi Centrul de Cultură Arcuş va invită joi, 4 martie, începând cu ora 18:00, să luaţi parte la concertul Integrala sonatelor pentru vioară şi pian a lui Beethoven (sonatele 1, 5 şi 8). Spectacolul face parte din seria „La Arcuş” pe care Asociaţia de Tineret Ecou le va organiza lunar în cadrul programului Seri Albastre şi este primul din seria de 4 care îl vor aduce pe Beethoven în Covasna.

03mar2010-seri_albastreAsociaţia de Tineret Ecou şi Centrul de Cultură Arcuş va invită joi, 4 martie, începând cu ora 18:00, să luaţi parte la concertul Integrala sonatelor pentru vioară şi pian a lui Beethoven (sonatele 1, 5 şi 8). Spectacolul face parte din seria „La Arcuş” pe care Asociaţia de Tineret Ecou le va organiza lunar în cadrul programului Seri Albastre şi este primul din seria de 4 care îl vor aduce pe Beethoven în Covasna. Concertul va fi susţinut de violonista Alina Nauncef şi de pianista Liliana Iacobescu, prezente la Arcuş pentru prima dată, iar moderatoarea acestui eveniment este scriitoarea Nadia Cella-Pop.

Pentru spectatori, Centrul de cultură Arcuş pune la dispoziţie un autocar, de la ora 17:30, din faţa Bibliotecii Judeţene „Bod Peter”. Mai multe detalii pe www.serialbastre.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.