ACTUALITATE 20 iulie 2020

#SEPSI se transformă într-o oază inedită, fiind îmbrăcată în haine de vară

de Covasna Media | 1363 vizualizări

Locuitorii din Sfântu Gheorghe s-au obișnuit deja cu faptul că municipalitatea amenajează periodic instalații creative în spațiul public, în toate anotimpurile. În timp ce iarna aţi putut conduce o bicicletă tandem în centrul orașului, iar copiii au putut să cutreiere orașul de basm din Betleem, vara trecută plaja cu umbrele din Piaţa Centrală și rama foto florală au făcut viața de zi cu zi mai captivantă. 

În această primăvară, Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe s-a îmbogățit cu gigantica instalație albă #SEPSI, spre deliciul copiilor și adulților.

Deoarece încă suntem în plină vară, municipalitatea s-a gândit şi la decorarea de sezon a instalaţiei #SEPSI, astfel că în jurul literelor gigantice va fi creată în următoarele zile o adevărată oază cu umbrele, cactuşi, plante exotice și multe scoici.

Decorarea instalaţiei, care evocă atmosfera unei vacanțe la plajă, a fost imaginată și creată de aceeași echipă care a realizat şi ramele foto florale. Pentru compoziția florală inedită merită apreciată încă o dată activitatea lui Bedő Rita şi Jénáki Emese (Florapost), Knop Ildikó și Orbán-Kovács Kinga (Pure Deco).

Ne dorim ca vara, vremea bună, dar și instalaţia să dureze cât mai mult, așa că vă rugăm să fiţi atenţi atunci când faceți fotografii la „vacanța voastră în aer liber”, acordând o atenție specială protejării integrității copiilor și plantelor.

(Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.