ACTUALITATE 5 martie 2017

Sepsi OSK urcă pe loc promovabil

de Covasna Media | 1621 vizualizări

Sepsi OSK a urcat pe locul II, promovabil, după victoria de sâmbătă (3-0) cu CS Afumați, primul loc fiind ocupat de FC Juventus București.

Golurile din partida Sepsi OSK-Afumați au fost marcate de către Damian, Hadnagy și Issa, în ovațiile celor aproximativ 3.000 de suporteri prezenți pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Încă din minutul 2, Sepsi OSK a avut o mare ocazie de gol, datorită lui Plămadă, care a tras din 7 metri central în dreapta portarului Muțiu, însă acesta a scos mingea în corner, potrivit prosport.ro. În minutul 42, după ce Greu a încercat să înscrie dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, Muțiu a ieșit pe sub minge. Acela a fost momentul când, profitând de poarta goală, Damian a reluat cu capul de la 4 metri, deschizând scorul.

În minutul 61, tot Damian a fost cel care a pasat peste apărarea oaspeților, permițându-i lui Hadnagy să înscrie din 8 metri, după ce l-a depășit rapid pe Buzea. În minutul 84, a fost rândul unei ocazii imense pentru CS Afumați, oaspeții ratând prin Vlad, care a trimis mingea pe lângă poarta goală, după ce Niczuly scăpase mingea în careul de șase metri.

În minutul 90, după ce Manole i-a pasat lui Issa, senegalezul a trecut, în careu, de patru adversari şi reușit să marcheze al treilea gol al gazelor, ridicând balonul, din șase metri, peste Muțiu.

covasnamedia.ro

Teme articol: fotbal Sepsi OSK afumati
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.