ACTUALITATE 30 octombrie 2016

Secretarul general al ALDE, Nicolae Nasta, candidează pentru Senat în judeţul Covasna

de Agerpres | 813 vizualizări

Secretarul general al ALDE, Nicolae Nasta, va candida pentru Senat în judeţul Covasna pentru cel de-al doilea mandat.

Nasta a declarat sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că nominalizarea sa în judeţul Covasna, unde comunitatea maghiară este majoritară, a surprins multă lume, însă pentru el reprezintă o provocare.

El a spus că după data de 11 noiembrie îşi va prezenta în detaliu programul electoral, elaborat împreună cu liderii organizaţiei locale.

Printre altele, a menţionat că ALDE Covasna a avut un rezultat surprinzător la alegerile locale din acest an, unde a reuşit să obţină un scor mai mare decât alte judeţe din ţară.

Dan Suciu, copreşedintele organizaţiei judeţene, a precizat că la alegerile locale din acest an ALDE Covasna a obţinut peste 20 de consilieri locali, un primar la Întorsura Buzăului, cel mai important oraş cu populaţie majoritar românească din judeţ, precum şi un primar în comuna Boroşneu Mare.

Senatorul Nicolae Nasta, care va ocupa primul loc pe lista ALDE pentru Senat, locuieşte în Bucureşti, este jurist, are patru copii, iar la începutul acestui an a preluat funcţia de secretar general al formaţiunii, după retragerea lui Daniel Chiţoiu. Locurile doi şi trei la Senat vor fi ocupate de copreşedinţii organizaţiei judeţene, Gheorghe Şimon şi Dan Suciu.

Pentru Camera Deputaţilor vor candida viceprimarul oraşului Întorsura Buzăului, Ştefan Platon, economistul Mihai Bularca şi actualul primar al oraşului Întorsura Buzăului, Leca Băncilă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
lili, 31 octombrie 2016
Referitor la ALDE si la celelalte partide, uite aici pe Euractiv lista penalilor propusi de partide pe listele pentru parlamentare! ALDE e primul in TOP! Rusine!
lili, 31 octombrie 2016
Ce cauta asta sa reprezinte jud Covasna?! Mi-aminteste de E Udrea in 2012 cand a candidat la Neamt si a castigat, sustinuta de Primarul din Roman, mare admirator! Mandra nevoie mare, si-a cumparat citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.