ACTUALITATE 14 iunie 2021

Se redeschid secțiile de împrumut ale Bibliotecii Județene „Bod Péter”

de Covasna Media | 699 vizualizări

 

Începând de marți, 15 iunie 2021, Biblioteca Județeană „Bod Péter” din Sf. Gheorghe își redeschide Secția de împrumut pentru adulți și Secția de împrumut pentru copii, respectiv Filiala din strada Sporturilor, permițând accesul cititorilor printre rafturi.

  • În secțiile menționate se pot afla concomitent maxim câte 10 cititori, iar timpul petrecut cu alegerea lecturii poate fi de cel mult 20 de minute. Cititorii au obligația să poarte masca de protecție și să respecte distanța dintre ei. La intrare este obligatorie măsurarea temperaturii și dezinfectarea mâinilor!
  • Rugăm cititorii să aibă asupra lor permisul de intrare în bibliotecă!
  • Program la sediu: luni închis, marți deschis între orele 9-19, miercuri, joi și vineri între orele 9-17, sâmbătă între orele 9-13.

Programul Filialei: deschisă marți și joi între orele 12-19, miercuri și vineri între orele 9-15, în prima și a treia sâmbătă a lunii între orele 9-13.

Pentru a scurta timpul de deservire, îi îndemnăm pe cititori să semnaleze în prealabil solicitările lor de împrumut, prin telefon (0267 312 133) sau e-mail (kolcsonzo@kmkt.rocopii@kmkt.ro). Catalogul electronic poate fi consultat la adresa online.kmkt.ro.

(Sursă: comunicat de presă)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.