ACTUALITATE 8 mai 2020

Se pot depune cererile pentru cununii la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1527 vizualizări

Primăria va relua din 11 mai programările pentru cununiile oficiate la Casa Căsătoriilor

Conform unei decizii luate de Primăria Sfântu Gheorghe, se reiau începând cu data de 11 mai 2020 programările pentru cununiile civile, suspendate din cauza stării de urgență decretată la mijlocul lunii martie. Cununiile vor putea fi oficiate la Casa Căsătoriilor începând cu data de 22 mai 2020. 

Cererile în acest sens, alături de documentele necesare şi un număr de telefon de contact, vor fi trimise online, începând cu data de 11 mai, prin email la adresa starecivila@sepsi.ro, urmând ca actele originale să fie prezentate la data cununiei. 

Conform informaţiilor de la această oră privind măsurile şi restricţiile care vor rămâne în vigoare după data de 15 mai, cel mai probabil la cununii va fi permisă participarea doar pentru un număr restrâns de persoane.

Actele necesare la depunerea Declaraţiei de căsătorie:

– Actele de identitate

– Certificate de naştere

– Dovada desfacerii sau încetării căsătoriei anterioare: Hotărârea judecătorească de divorţ, Certificat de divorț, Certificatul de deces.

– Certificatele medicale prenupţiale. Se obţin de la o autoritate sanitară din România. Certificatele medicale prenupţiale au o valabilitate de 14 zile, vor purta menţiunea „SE POATE CĂSĂTORI”.

Pentru trimiterea online, Declaraţia de căsătorie poate fi descărcată şi completată de AICI.

(Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.