ACTUALITATE 18 decembrie 2009

Se poate schia la Şugaş-Băi!

de Covasna Media | 702 vizualizări
18dec2009-schiPârtia de schi de la Şugaş-Băi se va deschide de mâine, aceasta fiind reabilitată în mare parte. Pâmântul de pe vechea pârtie de schi a fost îndreptat cu utilaje speciale, iar potrivit viceprimarului municipiului Sfântu Gheorghe, Sztakics Eva, instalaţia de iluminat a fost refăcută în totalitate. „Pârtia este practicabilă, stratul de zăpadă este numai-bun pentru schi, iar de sâmbătă, iubitorii

18dec2009-schiPârtia de schi de la Şugaş-Băi se va deschide de mâine, aceasta fiind reabilitată în mare parte. Pâmântul de pe vechea pârtie de schi a fost îndreptat cu utilaje speciale, iar potrivit viceprimarului municipiului Sfântu Gheorghe, Sztakics Eva, instalaţia de iluminat a fost refăcută în totalitate.

„Pârtia este practicabilă, stratul de zăpadă este numai-bun pentru schi, iar de sâmbătă, iubitorii acestui sport pot veni cu încredere la Şugaş-Băi”, a declarat Sztakics Eva.

Potrivit acesteia, au fost deja montaţi şi hidranţii pentru zăpada artificială, însă acest proces, precum şi cel al modernizării pârtiei, nu au fost finalizate 100%. Atâta vreme cât există însă zăpadă artificială, pârtia va fi practicabilă în fiecare week-end cu începere de la ora 10 şi până la ora 18, urmând ca în cursul săptămânii să fie deschisă după-masa.

Primăria Sfântu Gheor­ghe a primit până acum 1,5 milioane de lei pentru refacerea pârtiei şi a adunat facturi de 4,3 milioane de lei, banii urmând să vină de la Ministerul Turismului.

(M.R.)

Teme articol: Sugas Bai schi Sztakics Éva
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.