ACTUALITATE 17 februarie 2021

Se fac înscrieri pentru cursul de infirmieră organizat de Crucea Roșie Covasna

de Daniela Luca | 3109 vizualizări

Pregătirea va dura jumătate de an, iar teoria se va preda în online 

Crucea Roșie Română, Filiala Covasna, anunță înscrierile pentru un nou curs de infirmieră. Acesta se va desfășura la Sfântu Gheorghe și la Baraolt. Durata programului este de jumătate de an. 

Cei care își doresc să se dedice unei profesii care presupune dăruire de sine și implicare, se pot înscrie pentru cursul de formare profesională, organizat de Crucea Roșie Română Filiala Covasna. Acesta se va ține la Sfântu Gheorghe și la Baraolt și durează șase luni. 

Cursanții vor putea pune în practică cunoștințele acumulate la căminele de bătrâni. La finalul cursului, în urma unui examen, participanţii vor obține certificat de calificare, recunoscut în Uniunea Europeană. 

„Cursurile se organizează întotdeauna la sfârșit de săptămână. Partea de teorie se va ține în sistem online, după care la partea practică există o perioadă când vin programați la sediu să însușească tehnicile specifice pentru mobilizarea bolnavilor, pentru hrănirea lor, tot ce ține de partea specifică a cursului. După aceea se face practică. Până acum practica s-a făcut la spital, dar acum acest lucru iese din ecuație și probabil o să avem practica la căminul de bătrâni. Ne-am propus să facem înscrierile săptămâna aceasta și s-ar putea să continue și săptămâna viitoare. Așteptăm dosarele până se ocupă toate locurile”, ne-au spus reprezentanții Crucii Roșii Române Filiala Covasna. 

Prețul cursului este de 1.300 de lei, iar inițial se cere un avans, după care suma poate fi plătită în rate. Cei interesați pot afla mai multe detalii la numărul de telefon 0 771 782 960. 

Din anul 2015, cursul de infirmieră organizat de Crucea Roșie Română Filiala Covasna este acreditat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației și Cercetării. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.