ACTUALITATE 14 martie 2018

Se așteaptă idei de reabilitare a lacului din cartierul Gării

de Covasna Media | 547 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe anunţă organizarea unui concurs de idei pe tema reabilitării complete a lacului din cartierul Gării, cu scopul înfiinţării şi dezvoltării unui spaţiu comunitar. Concursul are o singură etapă şi este deschis tuturor. Pot participa persoane fizice, echipe formate din mai multe persoane fizice sau juridice, care doresc să contribuie cu idei arhitecturale şi comunitare utile în vederea elaborării unui proiect complet de reabilitare.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 13 aprilie, candidații trebuie să prezinte ideile lor pe un afiș de mărime A1, respectiv sub forma unui formular, cu o descriere de maxim 500 de cuvinte. Nu există alte prevederi sau criterii de prezentare a ideii de proiect, deoarece Autoritatea contractantă dorește să încurajeze pe locuitorii orașului să depună cât mai multe de idei de proiecte.

Propunerile de proiect vor fi evaluate de către o comisie, iar proiectul declarat câştigător va fi premiat în valoare de 3.500 lei net.

Documentaţia aferentă şi regulamentul concursului aprobat în şedinţa din 28 februarie 2018 a Consiliului Local Sfântu Gheorghe ppot fi accesate online pe pagina de web a Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, la adresa http://www.sfantugheorgheinfo.ro/.      

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.