ACTUALITATE 25 noiembrie 2019

Şcolile, grădiniţele şi corurile, invitate la Târgul de Crăciun din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 841 vizualizări

Târgul de Crăciun este unul de tradiție în Sfântu Gheorghe, iar administrația locală organizează evenimentul în mod regulat de câțiva ani. Anul acesta Târgul de Crăciun va fi deschis în perioada 13-24 decembrie în Piața Centrală a orașului. 

În cadrul evenimentului, așteptăm cu nerăbdare să primim și coruri sau grupuri de la grădinițele și școlile din orașul nostru pentru a interpreta muzică, poezie sau dansuri pe scena târgului, acordate sărbătorilor de Crăciun.

În cadrul evenimentului de 12 zile, ne dorim ca elevii şi copiii să încânte publicul cu mai multe prezentări de Crăciun.

Până pe 26 noiembrie 2019, vă invităm să ne anunţaţi intenția dvs. de a participa, numărul de participanți la program, numele persoanei care i-a pregătit și tipul și cerințele tehnice ale programului. Pentru a aplica sau a solicita mai multe informații, puteţi suna la 0737151102 sau scrieţi un e-mail la tordaisaci@gmail.com.

Organizatorii speră că activitățile grădinițelor locale, ale şcolilor şi muzicienilor vor fi pe deplin acordate spiritului sărbătorilor de iarnă.

(Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe • Biroul Imagine)

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.