ACTUALITATE 3 august 2009

Şcoala de Toamnă „Seri Albastre“

de Covasna Media | 2044 vizualizări

Asociaţia de tineret Ecou, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Covasna, Consiliul Local Sfântu Gheorghe şi Centrul de Cultură Arcuş, lansează Şcoala de Toamnă „Seri Albastre“, program ce are ca scop promovarea tinerilor artişti talentaţi din România.

În primă fază, tinerii care vor să participle la această şcoală trebuie să aplice trimiţând CV-ul lor alături de o scrisoare de intenţie, până la data de 18 august 2009, la adresa serialbastre@gmail.com. Aceştia vor fi selectaţi de către o comisie de specialitate, iar cei care vor fi declaraţi admişi vor lua parte la cursurile Şcolii de Toamnă de la Arcuş, în perioada 14-18 septembrie. Printre profesorii cu care tinerii artişti se vor pregăti se numără soprana Felicia Filip, violonistul Alexandru Tomescu, pianistul Horia Mihail şi Prof. Univ. Dr. Miltiade Nenoiu.

Şcoala de Toamnă are ca finalitate organizarea unui spectacol care va fi înregistrat şi difuzat de TVR. Cursurile şcolii, cazarea şi masa particianţilor sunt suportate de organizatori.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ariel, 4 august 2009
Bravos! Si: succes!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.