ACTUALITATE 23 noiembrie 2010

Sărăcia loveşte şi în cutia milei

de Covasna Media | 44 vizualizări
Duminică, în jurul orei 13, după liturghie, la Catedrala Ortodoxă din Sfântu Gheorghe a fost spartă cutia milei de către un necunoscut. Părintele Ciprian Staicu a spus că respectiva cutie a fost forţată şi încuietoarea a cedat dar nu este vorba de o sumă mare. Acesta a spus că săptmămânal se adună o sumă de 2-300 de lei şi nu este o aşa mare pagubă. „Eu mă ocup de distriburea banilor strânşi în cutia milei, dar dacă omul

Duminică, în jurul orei 13, după liturghie, la Catedrala Ortodoxă din Sfântu Gheorghe a fost spartă cutia milei de către un necunoscut. Părintele Ciprian Staicu a spus că respectiva cutie a fost forţată şi încuietoarea a cedat dar nu este vorba de o sumă mare. Acesta a spus că săptmămânal se adună o sumă de 2-300 de lei şi nu este o aşa mare pagubă.

„Eu mă ocup de distriburea banilor strânşi în cutia milei, dar dacă omul a spart-o sigur avea nevoie de ei. Cu banii aceia am fi cumpărat alte lucruri necesare bisericii sau pachete cu alimente pentru nevoiaşi dar acum se mai întâmplă şi astfel de evenimente”, a declarat părintele Ciprian Staicu. Partea „amuzantă“ a infracţiunii este că deşi a fost spartă cutia, hoţului i s-a făcut milă şi nu a furat toată suma deoarece nu lipseau toţi banii. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Dumitru Ungureanu, a declarat că s-a reclamat furtul şi o echipă a prelevat probe de la faţa locului dar încă nu se ştie cine a fost. Pentru a elucida misterul banilor dispăruţi pe jumătate, poliţia continuă cercetările pentru a-l prinde pe „hoţul milostiv“.

Foto: adevarul.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.