ACTUALITATE 29 septembrie 2015

Săptămâna Prevenirii Criminalităţii. Ziua dedicată prevenirii delincvenţei juvenile

de Covasna Media | 82 vizualizări

În cadrul activităţilor dedicate celei de-a 10-a ediţii a „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii”, poliţiştii covăsneni au derulat marţi o serie de activităţi dedicate prevenirii delincvenţei juvenile, atât în cadrul unităţilor de învăţământ dar şi în cadrul unor unităţi din cadrul sistemului de protecţie socială.

Elevii şi cadrele didactice prezente, atât din mediul urban cât şi din mediul rural, au beneficiat de expuneri interactive din partea poliţiştilor în ceea ce priveşte prevenirea faptelor comise cu violenţă, prevenirea furturilor şi au putut viziona un film realizat în cadrul a două penitenciare pentru minori şi tineri. În acest film, tineri aflaţi în regim de detenţie povestesc deschis experienţele lor de viaţă dar şi împrejurările, contextul în care au luat decizia de a comite infracţiuni grave, fapte pentru care au plătit cu libertatea.

Tot în această zi a continuat competiţia intitulată „Cupa Prevenirii Criminalităţii” la fotbal, competiţie adresată elevilor din cadrul celor 9 licee teoretice şi tehnologice din Sf. Gheorghe. Scopul acesteia este promovarea, în rândul tinerilor, a alternativelor de petrecere a timpului liber.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.