ACTUALITATE 29 septembrie 2010

Săptămâna prevenirii criminalităţii în Covasna

de Covasna Media | 50 vizualizări
Astăzi se joacă finala campionatului de minifotbal Campionatul de minifotbal organizat cu acest prilej şi dedicat elevilor de liceu propune o alternativă pentru petrecerea timpului liber de către adolescenţi. La startul „Cupei prevenirii criminalităţii” s-au aliniat 10 echipe reprezentând tot atâtea şcoli şi licee din municipiul reşedinţă de judeţ. Campionatul a început luni după-amiază, urmând ca finala să se joace astăzi. Toate meciurile se dispută pe terenul sintetic

Astăzi se joacă finala campionatului de minifotbal

Campionatul de minifotbal organizat cu acest prilej şi dedicat elevilor de liceu propune o alternativă pentru petrecerea timpului liber de către adolescenţi. La startul „Cupei prevenirii criminalităţii” s-au aliniat 10 echipe reprezentând tot atâtea şcoli şi licee din municipiul reşedinţă de judeţ.

Campionatul a început luni după-amiază, urmând ca finala să se joace astăzi. Toate meciurile se dispută pe terenul sintetic aparţinând Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport (T13).

Toţi participanţii vor primi premii simbolice, iar câştigătorii vor primi plachete şi diplome şi medalii.

Acest campionat a fost realizat în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, cu ajutorul voluntarilor de la Crucea Roşie, iar premiile oferite au fost realizate de Multinr.

Le mulţumim tuturor partenerilor pentru implicarea în organizarea şi desfăşurarea în bune condiţii a acestui eveniment.

A cincea ediţie a Săptămânii prevenirii criminalităţii continuă astăzi în judeţul Covasna cu ziua dedicată prevenirii furturilor de şi din autovehicule.

Între orele 9-12, în parcarea din faţa magazinului universal Şugaş vor fi demonstraţii cu ajutorul a două autovehicule, din care unul asigurat în mod corespunzător, iar cel de-al doilea „uitat” descuiat, având cheile în contact şi cu diverse bunuri lăsate la vedere.

Tot în faţa magazinului universal va fi amplasat un stand, unde curioşii pot viziona filmuleţe cu caracter preventiv-educativ.

Între orele 13-15 vor fi desfăşurate acţiuni preventiv-educative în parcările aglomerate din centrul municipiului reşedinţă de judeţ şi în parcările supermarket-urilor, în vederea conştientizării necesităţii luării unor măsuri minime de siguranţă pentru prevenirea furturilor de şi/sau din auto. În acest scop vor fi distribuite pliante şi flyere bilingve cu conţinut preventiv.

Biroul de presă al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
zeus, 29 septembrie 2010
loc 1 - CNMV !!! ne-au injurat mereu la fiecare meci eram facuti romani tigani si politia nu zicea nimic, rusine! Putina decenta domnilor
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.