ACTUALITATE 6 ianuarie 2011

Săptămâna furturilor în judeţ

de Covasna Media | 54 vizualizări

În prima săptămână din 2011, poliţiştii din judeţ au avut de-a face cu mai multe infracţiuni, în cele mai multe cazuri acestea fiind furturi.

Miercuri dimineaţă, poliţiştii din Târgu Secuiesc au fost sesizaţi de un conducător de autotir de dispariţia a 22 de televizoare de tip LCD din semiremorca TIR-ului. Conducătorul auto a declarat că în noaptea dintre 4 şi 5 ianuarie, în timp ce conducea un TIR cu semiremorcă pe DN1 între Bucureşti şi Braşov, persoane necunoscute i-au sustras marfă din remorcă. Hoţii au rupt sigiliul şi au forţat uşa, reuşind să fure 22 de televizoare de tip LCD cauzând un prejudiciu de 40.000 de lei.

În urma cooperării între inspectoratele judeţene de poliţie din Prahova, Braşov şi Covasna, poliţiştii din Prahova cu ajutorul camerelor de supraveghere montate pe DN1 i-au identificat pe suspecţii furtului deplasându-se cu o autoutilitară pe direcţia Bucureşti-Braşov. Aceştia au oprit autovehiculul în trafic iar în urma controlului au găsit toate cele 22 de televizoare furate.

Şoferul autoutilitarei împreună cu pasagerul din dreapta, ambii în vârstă de 24 de ani, au fost arestaţi pe bază de ordonanţă de 24 de ore şi au fost prezentaţi ieri Judecătoriei Târgu Secuiesc cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile.

Prejudiciul creat de cei doi a fost recuperat integral de poliţişti şi a fost predat părţii vătămate.

Fiul risipitor

Miercuri, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că fiul său de 40 de ani cu care locuieşte i-ar fi furat suma de 5.000 de lei şi ar fi plecat de acasă. Bărbatul de 40 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi ştiind unde era depozitată suma de bani i-a sustrat şi a părăsit locuinţa. Poliţiştii în cercetează acum pe bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt între rude.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.