ACTUALITATE 17 martie 2010

Să salvăm viaţa unui copil!

de Covasna Media | 813 vizualizări
Să dovedim că umanitatea nu a dispărut! O boală necruțătoare și foarte rară amenință să îl ia mult prea repede dintre noi pe un băiețel în vârstă de 14 ani, din Codlea. Sorin a aflat în urmă cu două luni că suferă de Neuroblastom Toracic, o formă rară de cancer care evoluează foarte rapid, atacându-i corpul și mintea, pentru că boala acționează și asupra sistemului nervos. Pentru a avea o nouă șansă la viață, copilul are nevoie de suma de 100.717 de euro

Să dovedim că umanitatea nu a dispărut!

O boală necruțătoare și foarte rară amenință să îl ia mult prea repede dintre noi pe un băiețel în vârstă de 14 ani, din Codlea. Sorin a aflat în urmă cu două luni că suferă de Neuroblastom Toracic, o formă rară de cancer care evoluează foarte rapid, atacându-i corpul și mintea, pentru că boala acționează și asupra sistemului nervos. Pentru a avea o nouă șansă la viață, copilul are nevoie de suma de 100.717 de euro, sumă din care până acum s-au strâns 49.278 de lei și 155 de euro. Operația care îl poate salva se efectuează numai în Franța, la cel mai vechi Institut Oncologic, Gustave Roussy.

Pentru a-l ajuta pe Sorin, în data de 26 martie, la ora 18, la Sergiana's Center din Braşov, revista de publicitate Promo One din Brașov va organiza pentru el un Bal Caritabil.

În cadrul Balului va fi prezentat un spectacol întreținut de artiști de renume din toată țara. De asemenea, va avea loc și o prezentare de modă susținută de Vietato, un nume important în lumea modei atât pe plan local, cât și național, cu apariții la București Fashion Week. Vietato va participa cu noile creații ce vor fi licitate în cadrul evenimentului, iar banii îi vor fi donați lui Sorin.

Balul Caritabil cuprinde și participarea unor artiști plastici ale căror creații vor fi de asemenea licitate, iar sumele donate. Se vor mai licita: o cină romantică la Castelul Bran, o plimbare cu elicopterul, o zi întreagă de înfrumusețare la Studio Lalu, o zi de cazare cu mic dejun inclus la Conca Verde.

Ţinuta pentru acest eveniment va trebui să fie de seară. Se vor pune în vânzare invitații ce vor avea prețul de 50 lei, bani ce vor fi de asemenea donați aceluiași scop caritabil pentru care se desfașoară și evenimentul. Prin participarea la acest Bal, firmele își vor asigura și o bună mediatizare și promovare bine venită, întrucât acest eveniment va fi mediatizat pe toate posturile de radio și televiziunile locale din Brașov. În cadrul emisiunii Caruselul Vieții de pe MIX TV va fi prezentată această acțiune, precum și cei ce vor participa la acest act caritabil. S-au confecționat de asemenea şi materialele de promovare (însemnând afişe) ce vor fi expuse în majoritatea locațiilor din Braşov precum şi în revista Promo One. Numărul participanților este estimat la 300 de persoane, firme de renume din Brașov. Cei care ni s-au alăturat până acum sunt: Sergiana Prodimpex, Hanul Dâmbul Morii, Mix TV, Nova TV şi FM, SC Food Bar Consult, Castelul Bran şi Conca Verde.

18mar2010-cont

Teme articol: copil ajutor viata
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gigi, 18 martie 2010
Este foarte trist ca pentru fiecare copil bolnav trebuie organizate asemenea colectari. Nu exista zi in care sa nu dai peste cineva care colecteaza bani in numele unor asociatii, etc. pentru citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.