ACTUALITATE 14 aprilie 2021

S-au finalizat lucrările de modernizare la Serviciul Comunitar de Evidenţă a Persoanelor

de Covasna Media | 1220 vizualizări

Serviciul Comunitar de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe își continuă activitatea de pe strada Dózsa György nr. 14 într-un spațiu proaspăt renovat. Lucrările de renovare au durat 5 luni și au inclus modernizarea curții, dar şi a exteriorului și a subsolului clădirii.

De asemenea, a fost renovată camera centralei termice, a fost extinsă zona alocată parcării autoturismelor, dar au fost montate şi suporturi pentru biciclete.

Pentru a ușura accesul persoanelor cu dizabilități în clădirea Serviciului, a fost montată o rampă de acces pentru persoanele aflate în scaun rulant. Această rampă va ușura nu doar accesul acestor persoane în clădire, ci și al persoanelor care vin cu copii mici în cărucior. Totodată, modernizarea toaletei s-a realizat astfel încât aceasta să răspundă și nevoilor persoanelor cu dizabilități. 

Locuitorii care vin de acum înainte la Serviciul Comunitar de Evidență a Persoanelor își vor putea aștepta rândul și în curtea clădirii, în zona special amenajată cu bănci.

Pentru a facilita respectarea măsurilor de siguranță și protecție împotriva Covid-19 au fost montate și panouri separatoare din plexiglas.

(Sursa: Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.