S-a redeschis Restaurantul Kolcza
După o investiţie majoră de câteva sute de mii de euro şi triplarea capacităţii de primire, Restaurantul Kolcza din Sfântu-Gheorghe şi-a redeschis vineri porţile. Într-o atmosferă naturală şi tradiţională, Kolcza îşi aşteaptă clienţii dornici să se relaxeze la umbra copacilor, să ia masa în familie sau să se distreze la nunţi, botezuri, chefuri sau ultimul clopoţel.
În urma investiţiei realizată de familia Egermond, Restaurantul tradiţional Kolcza a intrat în vară cu un interior reamenajat în totalitate după principiile bunului gust şi ale unei intimităţi specifice, decorate pentru toate gusturile. Odată cu renovarea, interiorul restaurantului poate primi acum 300 de clienţi, faţă de o sută cât era capacitatea, în timp ce terasa înviorată de flori colorate, luminate seara de felinare, mai poate primi alţi 150 de oameni.
Investiţia realizată la Kolcza este cea mai mare din istoria restaurantului. Alte modernizări au mai avut loc când acesta a fost cumpărat, în anul 1999, însă din cauză că locaţia fusese revendicată, proprietarii nu au avut posibilitatea de a investi până în acest an, după ce câştigaseră procesul.
Despre oferta Kolcza se pot spune multe, dar cel mai bine vorbesc de la sine mâncarea pe toate gusturile, atmosfera deosebită şi servirea profesionistă, toate acestea la preţurile pieţei. „Aşteptăm oamenii să vină să încerce oferta noastră. Ea vorbeşte de la sine”, a spus Egermond Arpad. În funcţie de evenimentele organizate, conducerea Restaurantului este flexibilă cu clienţii care îi aleg serviciile.