ACTUALITATE 10 septembrie 2015

S-a încheiat a VII-a ediţie „Împreună, formaţii pentru viitor”

de Covasna Media | 92 vizualizări

Ediţia a VII-a a festivalului de muzică pop-rock desfăşurat la Întorsura Buzăului, „Împreună, formaţii pentru viitor”, a adus pe scena amplasată în curtea Clubului Copiilor din oraş circa 80 de tineri artişti de la Palatele şi Cluburile Copiilor din toată ţara. Evenimentul a avut loc în perioada 1-4 septembrie.

„Ne dăm seama cum trece timpul atunci când ne uităm la copiii cu care am început acum şapte ani. În prima ediţie erau doar nişte copii, iar acum sunt deja studenţi. Trece timpul şi iată-ne la a VII-a ediţie”, a declarat Dan Tohănean, unul dintre organizatorii evenimentului.

Aceeaşi sursă a precizat că „ediţia din acest an a fost foarte bună, deşi nu mă aşteptam să fie aşa. Mulţi dintre invitaţii noştri din anii trecuţi ne-au spus că nu vin din motive financiare, fiind finalul sezonului de vacanţă, dar în final totul a fost foarte bine. Timpul a ţinut cu noi, la fel ca în fiecare an.”

Organizatorii evenimentului au fost Ministerul Educaţiei, Clubul Copiilor din Întorsura Buzăului, prin intermediul lui Alin Neşa şi Dan Tohănean, Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, reprezentat de Alexandru Renga, Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe, reprezentat de Kerekes Jenő, şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna.

„Noi facem acest festival cu foarte puţini bani. Să organizăm cu doar 5.000 de lei un festival de patru zile este pentru noi o mare performanţă. Sigur că dacă am avea mai mulţi bani, ne-am dori ca pe viitor să putem să aducem aici nişte trupe consacrate ca să dăm festivalului o amploare”, a mai precizat Dan Tohănean.

„Împreună, formaţii pentru viitor” este o „activitate educativă extraşcolară, cu acoperire naţională, la care participă toate formaţiile de copii şi tineri care cântă muzică uşoară, live, copii şi tineri din unităţi de învăţământ care oferă activitate extrașcolară (palate şi cluburi ale copiilor), la care nu au acces formaţiile şcolilor sau ale liceelor vocaţionale”, se notează într-un document de prezentare a evenimentului.

(Iulia Drăghici)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.