ACTUALITATE 23 septembrie 2009

S-a blocat sub pod

de Covasna Media | 270 vizualizări
Un camion cu remorcă nu a apreciat distanţa de sub podul de la Spitalul de Psihiatrie şi a rămas blocat

[singlepic=360,400,200,,left]Un camion cu remorcă înmatriculat în judeţul Mureş a rămas ieri blocat sub podul de la Spitalul de Psihiatrie din Sfântu-Gheorghe, din cauză că nu a apreciat distanţa până la acesta. Şoferul transporta făină la o brutărie din Simeria, şi necunoscând oraşul, a fost îndrumat de cineva să meargă pe strada Libertăţii apoi pe Spitalului. La trecerea pe sub pod însă, deşi indica torul arăta o înălţime de maxim 3 metri, remorca din spate a camionului a rămas

Un camion cu remorcă nu a apreciat distanţa de sub podul de la Spitalul de Psihiatrie şi a rămas blocat

Un camion cu remorcă înmatriculat în judeţul Mureş a rămas ieri blocat sub podul de la Spitalul de Psihiatrie din Sfântu-Gheorghe, din cauză că nu a apreciat distanţa până la acesta.

Şoferul transporta făină la o brutărie din Simeria, şi necunoscând oraşul, a fost îndrumat de cineva să meargă pe strada Libertăţii apoi pe Spitalului. La trecerea pe sub pod însă, deşi indica torul arăta o înălţime de maxim 3 metri, remorca din spate a camionului a rămas blocată în pod. După ce a desumflat două roţi ale remorcii, şoferul a reuşit să scoată camionul de sub pod, nu însă fără a avaria podul şi destul de serios remorca spate a camionului.

Şoferul a fost amendat contravenţional cu 180 de lei, iar reparaţiile podului vor fi suportate din asigurarea RCA a camionului.

Teme articol: pod camion blocat
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.