ACTUALITATE 19 octombrie 2009

România nu va ieşi din recesiune în şase luni, spun analiştii germani

de Covasna Media | 441 vizualizări
[singlepic=448,250,250,,left]„Sunt perspective foarte sumbre pentru economia României în următoarele şase luni“, avertizează Institutul economic german ZEW. Potrivit unui studiu, realizat de specialiştii nemţi, ţara noastră a primit cel mai mic punctaj din regiune. Economia României nu dă semne de redresare nici în următoarea jumătate de an, cred analiştii consultaţi de institutul german, care avansează cele mai pesimiste perspective asupra unei ţări din Europa Centrală şi de Est.

„Sunt perspective foarte sumbre pentru economia României în următoarele şase luni“, avertizează Institutul economic german ZEW. Potrivit unui studiu, realizat de specialiştii nemţi, ţara noastră a primit cel mai mic punctaj din regiune.

Economia României nu dă semne de redresare nici în următoarea jumătate de an, cred analiştii consultaţi de institutul german, care avansează cele mai pesimiste perspective asupra unei ţări din Europa Centrală şi de Est.

Experţii apreciază pozitiv doar piaţa de capital din România, căreia i-au acordat 20 de puncte, maximul din regiune. Ţara noastră nu a intrat deocamdată pe trendul ascendent, precum restul ţărilor din Europa Centrală şi de Est, conchid analiştii germani.

Teme articol: recesiune specialisti nemti
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.