ACTUALITATE 24 iulie 2017

România învinsă de Quebec la Jocurile Francofoniei

de Covasna Media | 1088 vizualizări

Echipa națională feminină de baschet a României a pierdut cel de-al doilea meci disputat în cadrul Jocurilor Francofoniei de la Abidjan, din Coasta de Fildeș. Tricolorele, pregătite de către antrenorul Dragan Petricevic, au fost învinse de selecționata regiunii canadiene Quebec, cu scorul de 56-53 (14-15, 14-15, 16-17, 6-12).

Echipa noastră a câștigat primele trei sferturi, toate la diferență minimă de un punct, însă condiția fizică și-a spus cuvântul, iar în actul final canadiencele au conturat diferența de pe tabela de marcaj. În teren s-a aflat și Kelemen Kincso, originară din Sf. Gheorghe dar care acum evoluează la o universitate americană. Statisticile ei au inclus 3 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.

În primul meci al grupei preliminare, România se impusese în fața Camerunului cu 58-43. Ultima partidă a tricolorelor, în această fază a competiției, va fi contra Tunisiei. România are nevoie de victorie în acest meci, pentru calificarea în sferturile de finală ale Jocurilor Francofoniei.

Mult succes!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.