ACTUALITATE 22 decembrie 2015

Rezultatele acțiunilor desfășurate în ultima săptămână în cadrul planului de măsuri „Sărbători de iarnă în siguranță”

de Covasna Media | 153 vizualizări

Polițiștii covăsneni acționează în permanență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite în această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă.

Acțiunile desfășurate în baza planului de măsuri „Sărbători de iarnă în siguranță” s-au concretizat în ultima săptămână în zeci de infracțiuni constatate de polițiști și sute de amenzi aplicate pentru diverse nereguli.

În perioada 14-20 decembrie polițiștii covăsneni au constatat 44 de infracțiuni, dintre acestea 23 fiind de natură judiciară, 5 la regimul silvic, una la regimul materiilor explozive și alte șapte la regimul circulației pe drumurile publice.

De asemenea, au fost aplicate 577 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 93.000 de lei. Dintre acestea, 59 au fost pentru nerespectarea regimului conviețuirii sociale, 12 pentru încălcarea prevederilor legale la regimul comerțului și 6 pentru săvârșirea unor delicte silvice.

Pentru abateri în trafic au fost aplicate 475 de sancțiuni contravenționale, 98 dintre acestea fiind pentru viteză excesivă. Tot pentru abateri în trafic au fost reținute și 15 permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au confiscat în ultima săptămână bunuri în valoare de peste 20.000 de lei. Printre acestea se regăsesc bunuri alimentare, material lemnos, dar și pomi de Crăciun, valoarea pomilor confiscați de polițiști fiind de peste 11.000 de lei.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare, iar polițiștii vor fi la datorie și în perioada Crăciunului, pentru ca cetățenii să petreacă aceste sărbători în liniște și siguranță.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.