ACTUALITATE 24 aprilie 2017

Rezultate remarcabile pentru CSM Sfântu Gheorghe la Cupa României la Ju-Jitsu

de Covasna Media | 3143 vizualizări

Rezultate remarcabile pentru CSM Sfântu Gheorghe la Cupa României la Ju-Jitsu / Bucharest Open & Cupa Corysan ediția a XIII-a, organizată de Federația Româna de Arte Marțiale şi Clubul Sportiv Corysan Bucureşti, desfășurată în data de 22-23 aprilie 2017 în Sala de Sport a Liceului „Mircea Eliade” din București, competiție de anvergură la care au participat peste 230 de sportivi din întreaga ţară.

CSM Sf. Gheorghe a participat cu 16 sportivi, 2 arbitri – Onișoru Ovidiu şi Cristina Oltean, 2 instructori – Tamas Attila şi Moga Tudor şi antrenor principal Oltean Petru. Sportivii au fost înscriși la două sau trei probe de competiție la ju-jitsu fighting şi ju-jitsu ne-waza, aceştia reușind să obțină un total de 24 medalii din care de aur 10, argint 7 şi bronz 7, cu următorii sportivi, la categoriile lor de ani si greutate:

Aur: Oltean Veronica (2 medalii aur la fighting şi ne-waza), Moga Tudor (două medalii de aur la ne-waza), Tamas David (2 medalii aur la fighting şi ne-waza), Pauletti Roland (un loc I la ne-waza seniori), Lascu Vlad un loc I la fighting, Ţifrea Laurenţiu – o medalie aur la fighting si Rether Nicolae o medalie de aur la ne-waza

Argint: Creţu Andreea doua medalii fighting si ne-waza, Florescu Claudia la ne-waza, Mocanu Daniel fighting, Onişoru Roxana ne-waza, Tamas David ne-waza, Sas Darius ne-waza

Bronz: Kurucz Tibor fighting si ne-waza, Nita Flaviu ne-waza seniori, Lascu Vlad o medalie la ne-waza, Onişoru Roxana fighting, Bobes Anastasia ne-waza

CSM-ju-jitsu- Cupa Romaniei (2)O prestație deosebit de bună a avut şi sportivul Boieriu Radu, care chiar dacă a fost singurul din echipă care nu a urcat pe podiumul de premiere a luptat la o categorie mai mare de ani.

Sportivul de performanţă Paulleti Roland, un sportiv de valoare nou legitimat la CSM Sf. Gheorghe, şi-a învins toţi adversarii în câteva secunde, de asemenea au făcut show prin prestaţia lor foarte bună şi sportivii Tamaş David, Tudor Moga şi Oltean Veronica.

Mulțumim pe această cale conducerii Clubului Sportiv Municipal, instructorilor care se ocupă de pregătirea sportivilor şi au însoţit sportivii la saltea cât şi părinţilor care ne-au sprijinit şi au fost alături de noi la acest eveniment.

(Sensei Petru Oltean)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.