ACTUALITATE 1 iulie 2012

Rezultate bune pentru Electrica Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 35 vizualizări

Locul doi pe echipe și locul trei pentru Balázs Gergő – acesta este rezultatul cu care echipa comună a Electrica Sfântu Gheorghe și Palatul Copiilor au terminat concursul național de tenis de masă „Paleta de Argint”. Competiția organizată la Bistrița pentru copii între 8-10 ani a reunit cei mai buni sportivi din țară, în număr de peste 200.

Echipa din Sfântu Gheorghe, formată din Balázs Gergő, Nagy Magor István, Ionel Dragos și Makó Richárd, antrenor Simon Teodor, a reușit să termine concursul pe locul doi, după Târgu Mureș, și înaintea unor echipe valoroase, cum sunt cele din Buzău sau Constanța. Cei din Sfântu Gheorghe au smuls o medalie și la individual, Balázs Gergő terminând concursul pe locul trei. Antrenorul Simon Teodor ne-a declarat că este mulțumit de rezultat, adăugând că Balázs Gergő are doar 9 ani, așadar la anul va putea participa din nou, având șanse mai mari pentru aur, dat fiind faptul că cei doi sportivi care au terminat acum înaintea lui nu vor mai concura.

Concursul „Paleta de Argint” este cel mai prestigios concurs de tenis de masă destinat copiilor, cu o tradiție de peste 50 de ani.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.