ACTUALITATE 6 ianuarie 2011

Revelion în stradă la Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 41 vizualizări
Ca în fiecare dintre ultimii ani, locuitorii din Sfântu-Gheorghe au avut alternativa petrecerii revelionului în stradă, municipalitatea pregătind o serie de evenimente în centrul orașului pentru cei dornici de distracție. Nu au lipsit vinul fiert, ceaiul fierbinte și mâncarea la grătar, precum și focurile de artificii. Programul artistic a fost preponderent în limba maghiară, excepție făcând concertul proaspăt înființatei

Ca în fiecare dintre ultimii ani, locuitorii din Sfântu-Gheorghe au avut alternativa petrecerii revelionului în stradă, municipalitatea pregătind o serie de evenimente în centrul orașului pentru cei dornici de distracție. Nu au lipsit vinul fiert, ceaiul fierbinte și mâncarea la grătar, precum și focurile de artificii.

Programul artistic a fost preponderent în limba maghiară, excepție făcând concertul proaspăt înființatei Trupe ECOU, care a deschis practic programul de Revelion. Abordând stilurile folk și rock, trupa îi are în componență pe Laura Ștefănescu, Diana Petho, Alexandru Ujvarosi, Marius Zămosteanu și Emil Pantelimon.

Concertul Trupei Ecou a fost primit cu entuziasm de cei aproape 100 de spectatori prezenți la spectacol, dornici să încurajeze tinerii cântăreți la debut. Surpriza concertului Trupei Ecou a fost interpretarea melodiei ”Europa” a cântărețului maghiar Varga Miklos - care s-a dorit un mesaj de bună comuniune cu cetățenii maghiari, la început de an.

”Trupa Rock-Folk Ecou a fost lansată pe 31 decembrie prin concertul de Revelion și suntem foarte bucuroși că am cântat melodii celebre, în ambele limbi, română și maghiară. A fost o plăcere să fim cu toții împreună, dovedind că și trupele pot fi multiculturale”, a declarat Emil Pantelimon, adăugând că lansarea trupei constituie și o avampremieră a manifestărilor ce vor avea loc în acest an, când Asociația de Tineret Ecou împlinește zece ani de existență.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Dylan Flores a venit la Sepsi OSK

Acum 7 ore, 28 minute

Concert Mozart

Acum 8 ore, 13 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.