ACTUALITATE 9 decembrie 2021

Reținut și cercetat pentru că a furat din Teatrul „Andrei Mureșanu”

de Covasna Media | 2167 vizualizări

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul lunii noiembrie a.c., și  la începutul lunii decembrie a.c., un autor necunoscut a pătruns în interiorul Teatrului „Andrei Mureșanu” din municipiul Sfântu Gheorghe de unde a sustras mai multe bunuri.

În urma activităților efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, a fost identificat un bărbat în vârstă de 43 ani bănuit de săvârșirea faptelor. 

Din cercetări a reieșit că acesta ar fi pătruns, în mod repetat, pe timp de noapte, în clădire și ar fi sustras mai multe bunuri cum ar fi: obiecte vestimentare, bijuterii din recuzita teatrului, produse alimentare precum și sume de bani dintr-un automat de cafea.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore.

Precizăm că  reținerea pentru 24 de ore este o măsură preventivă reglementată de Codul de Procedură Penală și nu poate înfrânge principiul prezumției de nevinovăție.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.