ACTUALITATE 10 iulie 2020

Reținut după ce a încercat să vândă 1 kg de cannabis

de Covasna Media | 1702 vizualizări

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Covasna, au efectuat cercetări într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

La data de 9 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Covasna, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B. T. Covasna, au surprins în flagrant delict, în Cluj-Napoca, un tânăr, de 22 de ani, în timp ce ar fi  încercat să vândă aproximativ 1 kilogram de cannabis, pentru 25.000 de lei.

Ieri, polițiștii au ridicat 300 de grame de cannabis, un cântar electronic și un grinder metalic, în urma unei percheziții domiciliare la adresa unde bărbatul ar fi locuit fără forme legale.

Tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Covasna cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca și al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

(Sursa: comunicat IPJ Covasna)

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.