ACTUALITATE 7 iulie 2020

Recrutare candidați pentru posturi de rezerviști voluntari

de Covasna Media | 1623 vizualizări

E TIMPUL SĂ-ȚI ALEGI PROFESIA. Acum ai ocazia să îndeplinești serviciul militar în calitate de rezervist voluntar în Armata României!

Ministerul Apărării Naționale, prin Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar județean Covasna, desfășoară activităţi de recrutare a candidaților pentru posturile de rezervist voluntar.

Pentru acest an sunt disponibile 1059 de locuri de rezerviști voluntari: maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați.

Posturile sunt disponibile în județele: Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Galați, Iași, Ilfov, Neamț, Sibiu, Tulcea, Vrancea și din municipiul București.

Se primesc candidaţi absolvenţi cel puțin ai învățământului general obligatoriu, în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr.1/ 2011, cu modificările și completările ulterioare, care îndeplinesc, cumulativ, condițiile și criteriile generale și specifice de recrutare prevăzute de legislația în vigoare și care au vârsta de cel mult 51 de ani împliniți la data semnării primului contract.

Se pot înscrie atât candidați care au experiență militară anterioară (stagiu militar) cât și cei care nu au. De asemenea, se pot înscrie indiferent dacă sunt sau nu angajați în mediul civil.

Termenul limită de înscriere a candidaților este 10 iulie 2020. (după această dată nu se mai primesc solicitări).

Detalii suplimentare întocmirii dosarului şi informaţii legate de etapele care sunt de parcurs se pot obține la sediul  Biroului informare-recrutare al Centrului militar judeţean Covasna, situat în municipiul Sfântu Gheorghe, strada Kos Károly nr. 3, telefon 0267-311.209 int. 114 sau 0267-351.029.

Programul de lucru cu publicul al Biroului informare-recrutare este: luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30 – 16.30, marţi între orele 08.30 – 18.30.

Informaţii mai puteţi găsi şi pe site-urile oficiale la adresele www.mapn.ro, www.Facebook.com/Recrutare MApN sau www.Facebook.com/CentrulMilitarJudeţeanCovasna.

(Comunicat Centrul Militar Judeţean Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.