ACTUALITATE 3 iunie 2022

„(RE)Creația Mare” la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”

de Covasna Media | 717 vizualizări

Ziua Copilului a fost întâmpinată cu zâmbete și voie bună la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”, prin proiectul „(RE)Creația mare” depus de Asociația de tineret „NOI” și finanțat de Primăria Orașului Întorsura Buzăului.

Încântarea copiilor a fost la cote maxime, întrucât cadrele didactice implicate, sub îndrumarea doamnelor profesoare Popica Mihaela și Neagoe Roxana, au organizat concursuri și activități sportive distractive și antrenante. 

 Astfel, sărbătoarea copiilor a început cu o cursă cu obstacole sub formă de ștafetă, pe fiecare nivel de clasă, pentru a promova munca în echipă, toleranța și spiritul de camaraderie. Rezultatul? Distracție la maxim, multă mișcare și zâmbete sincere în familia Sadoveanu! Micuții întorsureni au concurat cu simț de fair-play, s-au ajutat între ei și s-au bucurat de succesul lor, dar și de cel al colegilor.

Cursa cu obstacole a fost precedată de o probă de cros, unde elevii noștri și-au dovedit abilitățile sportive și condiția fizică de invidiat. Traseul ales și vremea bună au încununat starea de bine și atmosfera de sărbătoare din curtea școlii.

 La finalul activităților, toți elevii au fost recompensați cu dulciuri și au fost premiați pentru rezultatele deosebite. Fiecare clasă a primit un joc de societate interesant, care să le aducă aminte de această zi minunată petrecută alături de oameni dragi.

Mulțumim celor mari pentru implicare și dăruire!

Mulțumim celor mici pentru zâmbete și veselie!

Prof. Daniela Hosu

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.