ACTUALITATE 21 decembrie 2018

Recidiviști reținuți de polițiști, într-un scandal la Vâlcele

de Daniela Luca | 1173 vizualizări

Fiecare dintre cei trei tineri a avut condamnări la pedeapsa închisorii

La data de 20 decembrie 2018, la ora 01:35, polițiștii din Vâlcele au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui scandal în localitatea Araci, iar trei tineri au fost reținuți pentru infracțiuni contra siguranței publice.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un grup de mai multe persoane își adresau reciproc cuvinte jignitoare, urmate de acte de violență. Pentru aplanarea conflictului a intervenit și un echipaj de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Covasna, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că trei bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani au participat efectiv la scandal.

Față de cei trei, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate față de aceștia, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniştii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

Cei trei nu se află la primele fapte ilegale pe care le comit. Începând cu anul 2000 ei au comis mai multe infracțiuni de furt și fapte cu violență, fiecare dintre cei trei având condamnări la pedeapsa închisorii, pedepse pe care le-au executat. Unul dintre aceștia este cercetat în prezent pentru cinci fapte de loviri sau alte violențe și încăierare.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Agent principal de poliție

TOLVAJ-MARIN NICOLETA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.