ACTUALITATE 18 noiembrie 2019

Punere în executare a mandatelor de executare a pedepsei închisorii

de Covasna Media | 1086 vizualizări

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna au identificat în cursul zilei de ieri, 14 noiembrie a.c., un număr de patru persoane pe numele cărora au fost emise mandate în executare a pedepsei închisorii emise de unitățile de judecătorie competente.

  • În fapt, la nivelul Poliției mun. Târgu Secuiesc au fost puse în executare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise pe numele unui tânăr de 25 de ani, condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu executare, repsectiv a unui tânăr de 21 de ani, condamnat la pedeapsa închisorii de 2 ani, două luni și zece zile închisoare, ambele pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
  • Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dobârlău au identificat pe raza localităţii  Dobârlău un tânăr de 27 de ani, pe numele căruia a fost emis un  mandat de executare a pedepsei închisorii în urma condamnării la o pedeapsă de 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.
  • Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bodoc au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii pe numele unui tânăr în vârstă de 29 de ani, acesta având de executat o pedeapsă de un an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

(Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.