ACTUALITATE 20 februarie 2015

Prostituate în vârstă de 13 ani la Sfântu Gheorghe?!

de Agerpres | 1473 vizualizări

Şase inculpaţi pentru trafic cu minori, printre care un poliţist, au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare

Şase persoane inculpate pentru trafic cu minori, printre care şi un poliţist, au fost prezentate joi Tribunalului Covasna cu propunerea de arestare preventivă, a declarat procurorul DIICOT Robert Fleckhammer.

Cele şase persoane au fost reţinute miercuri, în urma unei acţiuni efectuate de procurorii DIICOT Covasna şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciilor de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Generale Anticorupţie pe raza judeţelor Arad, Bacău, Braşov, Covasna, ce a avut ca scop destructurarea unei grupări infracţionale specializată în comiterea infracţiunilor de trafic de minori.

Potrivit DIICOT, în cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2013-2014, cele şase persoane au recrutat patru minore, ce proveneau din familii dezorganizate, pe care le-au exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei, în mai multe cluburi de noapte de pe raza municipiului Sfântu Gheorghe. Din cercetări s-a stabilit că victimele, cu vârste cuprinse între 13-16 ani, au fost exploatate sexual contra unor sume cuprinse între 150-350 lei.

Procurorii susţin că, începând cu vara anului 2013, suspectul F.T.V, având gradul profesional de agent şef principal în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, Compartimentului Siguranţă Publică şi Patrulare, a sprijinit grupul infracţional organizat prin faptul că, în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, nu a întocmit acte de constatare atunci când a luat cunoştinţă că în cadrul respectivului club sunt minore care practică prostituţia.

Citeste si Arestaţi 30 de zile în cazul de prostituție cu minore de la Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
O mama, 22 februarie 2015
Oare, daca " prostituata" era fiica domnului in uniforma care a inchis ochii,mai avea aceeasi atitudine? Rusine si...puscarie!!!
liliana, 21 februarie 2015
asa este din pacate
florin, 21 februarie 2015
Daca s-ar aduce la lumina tot ce se intampla in sfantu gheorghe nu ar mai ramane nici un sef pe la primarie si tribunal .. :)))))) rusine .. si din partea mea .. m..e. .. !!! Multa .
andrei, 20 februarie 2015
Pai cine? ...constantinescu, șefa de la mru din IPJ? care încalcă legea la delegări, detasari, etc. Dar nimeni nu se atinge de ea, soțul e șeful de la pasapoarte Cv.
gyuszi, 20 februarie 2015
Până când MRU va face încadrările corect, testele pshihologic la fel....... examenele şefilor de serviciu.... nu vom mai avea asemenea elemente în poliţie.... până atunci..... aşa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.