ACTUALITATE 10 iunie 2015

Proiectul „Misiune posibilă – şanse egale în alegerea carierei”

de Covasna Media | 156 vizualizări

În perioada iunie – august 2015 va fi derulată a cincea ediţie a Proiectului intitulat „Misiune Posibilă – şanse egale în alegerea carierei”, care are drept scop promovarea diversităţii etnice şi a echităţii etnoculturale prin încurajarea tinerilor aparţinând minorităţilor naţionale să opteze pentru o carieră în structurile Poliţiei Române.

Parteneri în proiect sunt Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Şcoala de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca şi Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală Cluj-Napoca, activităţile fiind sprijinite de Departamentul pentru Relaţii Interetnice din cadrul Guvernului României.

Activităţile vor consta în întâlniri cu elevii claselor a X-a şi a XI-a, distribuirea de materiale de suport şi organizarea unei tabere de orientare profesională la care vor participa 49 de elevi selectaţi din cele 7 judeţe implicate (Bihor, Cluj, Covasna, Harghita, Mureş, Satu-Mare şi Sălaj).

Tabăra de orientare profesională va avea loc în perioada 3-7 august 2015, în cadrul Şcolii de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Elevii a opt licee teoretice şi tehnologice din Sf. Gheorghe, Tg. Secuiesc, Baraolt şi Covasna, selectate de organizatori, vor participa la expuneri cu caracter informativ, vor primi materiale de suport şi formulare de înscriere. Aceste formulare vor fi expediate către partenerii Proiectului din Cluj-Napoca, aceştia urmând ca, pe baza unor criterii prestabilite, să selecteze participanţii la tabăra de orientare profesională.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Concert Mozart

Acum 4 ore, 46 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.