ACTUALITATE 13 octombrie 2009

Proiect de 85 de milioane de lei pentru Spitalul Judeţean

de Covasna Media | 136 vizualizări
[singlepic=428,400,200,,left]Consiliul Judeţean Covasna (CJ) a aprobat, joi, un proiect privind reabilitarea Spitalului Judeţean prin Programul Operaţional Regional, valoarea totală a investiţiei fiind de 85 de milioane de lei. Consilierii judeţeni au votat în cadrul şedinţei proiectul cu numele „Reabilitarea Spitalului judeţean de urgenţă Dr. Fogolyán Kristóf din Sfântu Gheorghe“, precum și participarea

Consiliul Judeţean Covasna (CJ) a aprobat, joi, un proiect privind reabilitarea Spitalului Judeţean prin Programul Operaţional Regional, valoarea totală a investiţiei fiind de 85 de milioane de lei.

Consilierii judeţeni au votat în cadrul şedinţei proiectul cu numele „Reabilitarea Spitalului judeţean de urgenţă Dr. Fogolyán Kristóf din Sfântu Gheorghe“, precum și participarea Consiliului cu acest proiect în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013.

Cofinanţarea Consiliului Judeţean Covasna pentru această investiţie se ridică la suma de 1.430.022,77 lei, reprezentând 2% din cheltuielile eligibile ale proiectului. Detalii în Observatorul de Covasna de astăzi!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.