ACTUALITATE 19 ianuarie 2021

Program prelungit la Finanţele Publice Locale în zilele de marţi şi joi

de Covasna Media | 1144 vizualizări

În plus, taxa pentru eliberarea cărţilor de identitate poate fi achitată la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor

Direcţia de Finanţe Publice Municipale a operat mai multe schimbări din această săptămână, atât în ceea ce priveşte programul instituţiei, cât şi plata unor taxe.

În ceea ce priveşte programul la sediul Finanţelor Locale din strada Oltului nr.2, acesta a fost prelungit până la ora 18:00 în fiecare zi de marţi şi joi, pentru a fi la dispoziţia contribuabililor care nu îşi puteau rezolva problemele în programul obişnuit. În zilele de luni şi miercuri programul cu publicul va fi în continuare între orele 8:00-15:00, iar vinerea 8:00-13:00.

De asemenea, la începutul acestui an în sediul instituţiei au fost deschise mai multe puncte pentru relaţiile cu publicul pentru a reduce timpul de aşteptare şi pentru a eficientiza relaţia cu contribuabilii.

În ceea ce priveşte taxa pentru eliberarea cărţilor de identitate, de acum încolo aceasta va putea fi plătită numerar la sediul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor, odată cu depunerea documentelor necesare. În acest sens nu va mai fi necesară deplasarea la Finanţele Publice Locale pentru a face această plată.

Primăria Sfântu Gheorghe recomandă în continuare locuitorilor să folosească platforma www.ghiseul.ro pentru detalii şi plăţi ale taxelor şi impozitelor locale. De asemenea, prin email la taxeimpozitelocale@sepsi.ro pot fi solicitate detalii despre cuantumul taxelor şi impozitelor locale sau alte probleme care pot fi rezolvate de această instituţie.

(Sursa: Primăria Sfântu Gheorghe)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.