ACTUALITATE 6 aprilie 2016

Program de teatru la Zilele Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 786 vizualizări

Săptămâna Culturală din cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe aduce pentru iubitorii de teatru mai multe spectacole valoroase, printre care şi cele în limba română, sau subtitrate în limba română, ne anunţă organizatorii.

Duminică, 17 aprilie, de la ora 19:30, în sala mare a Teatrului Tamási Áron, va fi prezentat un spectacol care a fost propus pentru trofeul UNITER: Teatrul Naţional din Cluj-Napoca prezintă spectacolul „Clasa noastră”, de Tadeusz Słobodzianek, în regia lui Bocsárdi László.

Spectacolul „Regizoarea” de Bartis Attila, al Companiei Tompa Miklós a Teatrului Naţional Maghiar din Târgu Mureş, subtitrat în limba română, va avea loc luni, 18 aprilie, cu începere de la ora 19, în sala Studio.

Spectacolul „Cântec de lebădă”, după Cehov, în regia lui Sinkó Ferenc, spectacol al Teatrului Naţional Maghiar din Cluj-Napoca, subtitrat în limba română şi recomandat persoanelor de peste 14 ani, va avea loc joi, 21 aprilie, cu începere de la ora 19, în sala Studio.

„La toate aceste spectacole biletele costă 25 de lei şi au fost puse în vânzare la Biroul de Organizare Evenimente Culturale, dar se pot procura şi online de pe site-ul www.biletmaster.ro”, informează organizatorii.

Spectacole la Teatrul Andrei Mureşanu

Sâmbătă, 16 aprilie şi duminică, 17 aprilie, vor avea loc spectacole şi la Teatrul Andrei Mureşanu.

Sâmbătă de la ora 19, în sala Arta a Teatrului Andrei Mureşanu va avea loc spectacolul „Histrion”. Biletele costă 10 lei.

Duminică, de la ora 19, în sala Arta, Teatrul Andrei Mureşanu prezintă spectacolul „Sfântul din Sfântu Gheorghe”, în regia Anei Mărgineanu. Biletele costă 10 lei pentru adulţi şi 7 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Jazz şi blues

Clubul Jazz şi Blues de Zilele Sfântu Gheorghe va fi organizat şi în acest an de Asociaţia Culturală şi de Tineret MUKKK. „Concertele vor avea loc în perioada 19-21 aprilie la Barul Di Stefano al Restaurantului Park. Seria va fi deschisă marţi, 19 aprilie de formaţia Jazztoday din Oradea, urmată de o „echipă mixtă” Sfântu Gheorghe – Cluj-Napoca, numită Malter Ego. Miercuri, 20 aprilie după Border Split (Sfântu Gheorghe – Târgu Mureş) va cânta Elek István Quintet din Budapesta. Joi, 21 aprilie vor concerta formaţiile Black Betty din Sfântu Gheorghe şi Rambling Blues Trio din Szeged (HU). Concertele vor începe la orele 20 respectiv 22. Biletele valabile pentru o zi costă 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru studenţi şi elevi”, scriu organizatorii într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.