ACTUALITATE 15 septembrie 2020

Problema bălții de lângă statuia Sfântului Gheorghe și-a găsit rezolvarea

de Daniela Luca | 927 vizualizări

Autoritățile locale spun că problema bălții de câțiva metri lungime care reapărea constant lângă statuia Sfântului Gheorghe din centrul reședinței de județ a fost rezolvată. Gospodăria Comunală a decopertat săptămâna trecută o parte din pavajul din Piață și a făcut săpături pentru a identifica țeava înfundată care cauza infiltrarea apei. 

Viceprimarul Tóth-Birtan Csaba ne-a declarat că problema a fost rezolvată la finalul săptămânii trecute, cu ajutorul Gospodăriei Comunale, iar pavajul a fost refăcut.  

„S-a reparat și s-a refăcut pavajul. S-a găsit o rămășiță de instalație contra incendiului, un hidrant vechi, care era, bineînțeles, stricat și comunica printr-o țeavă care nu era în funcțiune cu Piața din fața Prefecturii. Din cauza ploilor țeava s-a umplut de apă pluvială și prin presiunea statică a început să curgă aici în piață. Au izolat-o și au făcut la loc Piața”, ne-a spus Tóth-Birtan Csaba, adăugând că lucrările au durat în total trei, patru zile. 

Totodată, lucrările în Piața Centrală, în zona din fața Prefecturii și a Consiliului Județean, începute în cursul lunii mai, ar trebui să se finalizeze în luna noiembrie, anunțau vara trecută autoritățile locale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.