ACTUALITATE 27 aprilie 2009

Principele Radu Duda, în vizită în Covasna şi Harghita

de Covasna Media | 501 vizualizări
Principele Radu Duda se va afla în următoarele zile în judeţele Covasna şi Harghita, unde printre altele se va întâlni cu autorităţi locale, va purta discuţii cu intreprinzătorii mici şi mijlocii şi va avea o întâlnire cu reprezentanţi ai intelectualităţii locale. Potrivit programului Principelui, transmis de Casa Regală, Alteţa Sa Regală va fi întâmpinat în această dimineaţă de conducerea municipiului Târgu-Secuiesc, după care se va întâlni cu

Principele Radu Duda se va afla în următoarele zile în judeţele Covasna şi Harghita, unde printre altele se va întâlni cu autorităţi locale, va purta discuţii cu intreprinzătorii mici şi mijlocii şi va avea o întâlnire cu reprezentanţi ai intelectualităţii locale.

Potrivit programului Principelui, transmis de Casa Regală, Alteţa Sa Regală va fi întâmpinat în această dimineaţă de conducerea municipiului Târgu-Secuiesc, după care se va întâlni cu cetăţenii în centrul istoric al oraşului, va participa la un tur al Muzeului Breslelor şi va vizita Colosul Clasicist al Şcolii de Formare a Ofiţerilor şi a Şcolii Soldaţilor Secui.

Ulterior, Principele Radu Duda se va afla la Sfântu-Gheorghe, unde la ora 14 va avea o întâlnire cu autorităţile locale, după care se va întâlni şi cu reprezentanţii asociaţiei intreprinzătorilor mici şi mijlocii, iar seara va purta o discuţie cu intelectuali la sediul Bibliotecii Judeţene. La ora 19, principele se va afla la Băile Balvanyos şi Lacul Sfânta Ana.

În zilele de miercuri şi joi, Principele Radu Duda se va afla în judeţul Harghita, unde va vizita oraşele Odorheiu Secuiesc, Cristuru Secuiesc, Miercurea Ciuc şi Gheorghieni.

Vizita Principelui în cele două judeţe se încadrează în programul „Oraşele României“, destinat dezvoltării comunităţilor locale.

A.S.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.