ACTUALITATE 8 mai 2020

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe: Pandemia nu mi-a schimbat priorităţile – economia, sportul şi cultura rămân prioritare

de Agerpres | 1083 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă online, că pandemia nu i-a „schimbat priorităţile“ şi că economia, sportul şi cultura rămân domenii prioritare în care autorităţile locale vor investi în continuare pe viitor.

Acesta a mai spus că dacă decizia ar fi lăsată la mâna autorităţilor locale, atunci ar relaxa măsurile în aceste direcţii.

„Noi ne-am obişnuit că după război sunt foarte mulţi viteji care se arată, dar în ce mă priveşte eu pot să vă spun că nu m-a schimbat epidemia aceasta, nu mi-a schimbat priorităţile, în sensul în care eu în continuare consider că pe termen lung e foarte important să avem o economie sănătoasă, să avem instituţii de cultură care funcţionează, oameni de cultură în oraş. În continuare cred că sportul e important în viaţa noastră şi putem avea o viaţă mai frumoasă dacă practicăm sport şi dacă avem evenimente sportive. Deci, în măsura în care, pentru că aici, totuşi, vorbim despre nişte decizii care se iau de federaţii, despre decizii care se iau de mistere, eu personal sunt pentru o relaxare a măsurilor, mai ales având în vedere faptul că simţul civic la noi, aici, este mai dezvoltat spun eu decât media naţională. Deci, eu sunt pentru o relaxare a măsurilor în condiţiile în care aceste decizii vor fi aduse sau vor fi lăsate la nivelul administraţiei publice locale“, a declarat primarul Antal Arpad.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe a afirmat joi, în cadrul conferinţei de presă online, şi că într-o societate normală trebuie să existe reguli foarte clare, iar acestea trebuie respectate, făcând referire la recenta decizie a Curţii Constituţionale, potrivit căreia amenzile pentru încălcarea ordonanţelor militare sunt neconstituţionale.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.