ACTUALITATE 10 iunie 2024

Primarul de la Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a câştigat al cincilea mandat (numărătoare paralelă UDMR)

de Agerpres | 1053 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád (UDMR), a câştigat cel de-al cincilea mandat la alegerile locale de duminică, potrivit numărătorii paralele parţiale a Uniunii.

Acesta a declarat că încrederea acordată de cetăţeni îi dă puterea de a continua şi de a investi în comunitate.

„Eu cred că este un moment special şi unic în acelaşi timp, să câştigi al cincilea mandat, să obţii încrederea cetăţenilor după patru mandate. Este un lucru extraordinar pentru mine. Îmi dă foarte multă putere şi încredere în a continua ceea ce am început în urmă cu 16 ani. Cred că cheia succesului, dacă se poate spune aşa, este faptul că întotdeauna am luat decizii publice având în faţa mea oamenii şi de foarte multe ori am renunţat la câte un proiect de infrastructură ca să avem bani să investim în oameni, pentru că în asta cred, aşa am fost educat şi asta vreau să continuăm şi cred că oraşul este pe un drum bun. Este un oraş complicat, cu multe etnii, un oraş aproape de Braşov, dar cred că am reuşit să fim suficient de inteligenţi, suficient de raţionali să nu răspundem provocărilor care au venit din afara judeţului nostru de foarte multe ori”, a declarat, pentru AGERPRES, primarul Antal Árpád.

Antal Árpád s-a născut pe 10 august 1975 în oraşul Rupea din judeţul Braşov, a absolvit Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi este de profesie sociolog. A fost ales pentru prima dată primar al municipiului Sfântu Gheorghe în anul 2008, după patru ani în care a fost deputat UDMR în Parlamentul României.

În 2020 acesta a câştigat detaşat alegerile locale, fiind votat de peste 76% dintre persoanele prezente la urne.

Pentru Primăria municipiului Sfântu Gheorghe au mai candidat Boitiş Gavril (AUR), Dulanyi-Balogh Szilard (USR), Oltean Petru (PSD), Kolcza Istvan (Alianţa Maghiară din Transilvania) şi Eross Bulcsu (Forţa Civică Maghiară).

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.