ACTUALITATE 22 decembrie 2015

Primarul Antal Árpád nu s-a decis cu privire la candidatura pentru al treilea mandat

de Agerpres | 143 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a declarat luni, că nu a luat încă o decizie cu privire la candidatura pentru un nou mandat, menţionând că mai are nevoie de o perioadă de gândire.

Antal Árpád a declarat că postura de primar i-a adus multe satisfacţii, dar şi insatisfacţii ori neîmpliniri şi a apreciat că e mai greu să fii primar în municipiul Sfântu Gheorghe decât în alte oraşe din ţară.

„De un an şi jumătate în fiecare zi mă gândesc dacă merită sau nu, dacă trebuie sau nu (să candideze pentru un nou mandat – n.r.). E dificil pentru că sunt deja de 11 ani în politică, am dat 11 ani din cea mai activă perioadă a vieţii mele şi dacă am multe satisfacţii în chestiuni ce ţin de construcţia oraşului, am puţine satisfacţii în ce priveşte drepturile comunităţii maghiare. E mai greu să fii primar în Sfântu Gheorghe decât într-un oraş din sudul României, spre exemplu, pentru că acolo prefectul nu stă opt ore pe zi să vadă cum poate pune beţe în roate, în timp ce la noi cam asta se întâmplă. Presiunea e mult mai mare şi e mai greu de gestionat un oraş cu probleme cum sunt în Sfântu Gheorghe. Nu mă plâng, dar trebuie sa fim realişti să sunt mai multe probleme decât în alt oraş şi omul e mai consumat aici decât în altă parte”, a spus primarul.

Antal Árpád, în vârstă de 40 de ani, îşi va încheia anul viitor al doilea mandat, el fiind ales primar al municipiului Sfântu Gheorghe în anul 2008 pe listele UDMR Covasna, după patru ani în care a fost deputat în Parlamentul României.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
lili, 22 decembrie 2015
Daca e atat de greu, lasati-o balta si aveti grija de Dvs si de familia Dvs! Eu apreciez ce ati facut, comparativ cu fostul primar(Dumnezeu sa-l ierte!) ati schimbat complet orasul... ar fi pacat sa citeste integral
Asociatia ProCovasna, 22 decembrie 2015
Nu vrei să tă plângi dar ai cam bocit toată conferința de presă. Realitatea este alta, dom' primar. Realitatea este că a devenit deja o etichetă a UDMR-ului să-și justifice insuccesele citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.