ACTUALITATE 8 aprilie 2020

Primarul Antal Árpád, apel la respectarea recomandărilor făcute de autorităţi

de Covasna Media | 1761 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, face un apel la locuitorii oraşului „să nu se relaxeze şi să respecte cu stricteţe recomandările făcute de autorităţi”.

Într-o conferinţă de presă online, primarul a spus că este mulţumit într-o proporţie de 85-90% faţă de atitudinea cetăţenilor din ultima perioadă, însă în ultimele zile a văzut o relaxare în rândul locuitorilor.

„Rugămintea mea este să fim mult mai vigilenţi. Pe de o parte să respectăm cu stricteţe recomandările autorităţilor, pe de altă parte dacă observăm cetăţeni care nu respectă aceste măsuri, atunci să semnalăm acest lucru poliţiei. E foarte important ca de fiecare dată când vedem un grup de oameni să sunăm la 112 şi să semnalăm acest lucru organelor abilitate pentru că altfel nu vom reuşi să ţinem departe de noi acest virus”, a fost apelul lui Antal Árpád.

În acelaşi timp, în ceea ce priveşte măsurile adoptate de Primăria Sfântu Gheorghe pentru evitarea răspândirii pandemiei de coronavirus, municipalitatea a început procedurile pentru achiziţionarea celor necesare pentru dezinfectarea scărilor de bloc, intenţia autorităţilor fiind ca pe lângă montarea unor dispozitive cu dezinfectant, să dezinfecteze aceste spaţii o dată la două săptămâni.

Sursă: Biroul de presă al Primăriei Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.