ACTUALITATE 28 septembrie 2017

Primăria Sfântu Gheorghe: Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, în dezbatere publică

de Covasna Media | 573 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează în data de 3 octombrie 2017, ora 17.00 în sala de şedinţe a instituției, o dezbatere publică privind aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Sfântu Gheorghe.

„În conformitate cu Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează în data de 3 octombrie 2017, ora 17.00 în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, o dezbatere publică privind proiectul de hotărâre cu caracter normativ privind aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Sfântu Gheorghe, informează Primăria.

Proiectul de hotărâre, împreună cu anexele aferente, sunt disponibile pe site-ul instituţiei.

Cetăţenii, asociaţiile legal constituite sau grupurile interesate de prevederile proiectului de hotărâre susmenţionat sunt invitate să participe la dezbaterea publică.

Persoanele care au iniţiat propuneri scrise în termenul prevăzut au dreptul să-și susţină punctele de vedere în cadrul dezbaterii publice. Sunt alocate câte 10 minute pentru fiecare vorbitor pentru a prezenta esenţialul recomandărilor şi propunerilor sale. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.