ACTUALITATE 9 aprilie 2020

Primăria Sfântu Gheorghe a tipărit o nouă tranşă de 50.000 de declaraţii pe proprie răspundere pentru cetăţeni

de Agerpres | 838 vizualizări

De asemenea, a început distribuirea către asociaţiile de proprietari a dezinfectanţilor pentru mâini

Primăria Sfântu Gheorghe a tipărit o nouă tranşă de 50.000 de declaraţii pe proprie răspundere pentru cetăţenii care sunt nevoiţi să iasă din locuinţe pentru rezolvarea unor probleme stringente, acestea putând fi găsite în scările blocurilor şi în magazinele din oraş.

De asemenea, Primăria Sfântu Gheorghe a început să distribuie către asociaţiile de proprietari 1.200 de litri de dezinfectanţi pentru mâini.

„Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a tipărit o nouă tranşă de 50.000 de declaraţii pe propria răspundere pentru locuitori, dar a achiziţionat şi peste 1.200 de dezinfectanţi de mână în recipiente de un litru. Toate acestea vor fi amplasate în scările de bloc din oraş pentru a ajuta populaţia, dar declaraţiile vor fi disponibile şi în mai multe magazine din oraş. Personalul Primăriei a început deja să distribuie dezinfectanţii de mână către asociaţiile de proprietari. Recipientele de un litru vor ajunge în scările de bloc şi, pe cât posibil, vor fi amplasate în puncte fixe. Angajaţii Primăriei vor distribui către magazine şi declaraţiile pe propria răspundere, ajutându-i astfel pe cei care nu au posibilitatea de a le tipări acasă. În condiţiile actuale, părăsirea locului de reşedinţă este necesară şi justificată doar în cazuri urgente“, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Prima tranşă de 50.000 de declaraţii pe proprie răspundere a fost tipărită luna trecută, după intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare nr. 3, care impunea restricţii de circulaţie şi pe timpul zilei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.