ACTUALITATE 19 octombrie 2016

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe așteaptă colegi cu pregătire artistică

de Covasna Media | 335 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea a două posturi contractuale vacante de Inspector de specialitate la Centrul de Arte Plastice. Ambele posturi sunt de gradul II, iar cerinţele obligatorii sunt studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul artelor vizuale sau istoria artei şi o vechime în specialitatea studiilor de 1, respectiv 3 ani.

Centrul de Arte Plastice are scopul de a prospecta, a colecta, a prelucra, a pune la dispoziţia cercetătorilor, respectiv a prezenta în expoziţii acele opere artistice, în primul rând maghiare, care au fost realizate în Transilvania postbelică.

În acest sens, Centrul caută colegi cu pregătire artistică care sunt interesați în administrarea unui spațiu expozițional, în derularea activităților cum ar fi instalarea expozițiilor, promovare, activități de ghidaj sau treburi administrative.

Înscrierea la concurs se poate realiza până la data de 26 octombrie, la sediul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, Departamentul Resurse Umane (telefon: 0267-316957/126).

Pentru mai multe informaţii, bibliografie necesară şi lista documentelor necesare înscrierii, accesaţi pagina http://www.sepsiszentgyorgyinfo.ro/index.php?page=200.

Vă dorim succes în aplicare!

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Dylan Flores a venit la Sepsi OSK

Acum 7 ore, 27 minute

Concert Mozart

Acum 8 ore, 12 minute

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
HUNRO-ROHUN, 20 octombrie 2016
Da se asteapta noi colegi, cu un slariu frumusel 850 Ron/month! Vive la culturland!
Popescu Dan, 20 octombrie 2016
"în primul rând maghiare, care au fost realizate în Transilvania postbelică". Am crezut ca acel Centrul de Arte Plastice este al tuturor... Ce fraier!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.