ACTUALITATE 7 martie 2016

Premiile de la „ Tombola abonaţilor” au ajuns la destinaţie

de Covasna Media | 545 vizualizări

Premiile câştigate la „Tombola abonaţilor”, televizorul LED şi tableta Samsung, au ajuns luni la noii proprietari, Constantin Todor din Întorsura Buzăului şi Anca Pătraşcu din Sfântu Gheorghe. Tombola, organizată de ziarul „Observatorul de Covasna”, s-a adresat persoanelor care s-au abonat la ziar pe o perioadă de un an de zile.

Pentru noi, echipa ziarului „Observatorul de Covasna”, cea mai mare bucurie este să ştim că cititorii, cei în serviciul cărora muncim în fiecare zi, apreciază munca noastră şi au beneficii de pe urma ei. De această dată am avut privilegiul să îi facem fericiţi pe doi dintre cititorii noştri, chiar cu premii, nu doar cu informaţii utile.

„Am simţit o mare bucurie când am aflat că am câştigat. Am râs, am chiuit, am fost fericită, mai ales pentru faptul că sunt născută în luna martie. Observatorul mi-a făcut o mare surpriză”, a spus Anca Pătraşcu, în momentul în care a intrat în posesia tabletei Samsung, câştigată la Tombolă.

Tombola abonatilor martie 2016 (2) (Copy)„Este primul lucru pe care l-am câştigat vreodată în viaţa mea de până acum şi am 60 de ani”, a spus Constantin Todor din Întorsura Buzăului, câştigătorul televizorului LED Samsung, care a completat, amuzat: „Acum nu o să ne mai certăm pe telecomandă”.

La întrebarea de ce a ales să se aboneze la ziarul „Observatorul de Covasna”, Anca Pătraşcu a răspuns: „Sunt pensionară şi sorb cu nesaţ fiecare act de cultură. Îmi place să ştiu când şi unde se petrec tot felul de evenimente şi îmi place foarte mult să citesc. „Observatorul de Covasna” este un ziar foarte elegant, echilibrat, conţine informaţii variate şi de calitate, iar acest lucru îmi place foarte mult”.

Pentru abonaţi surprizele continuă

„Tombola abonaţilor” continuă, iar de această dată şansele de câştig sunt şi mai mari. Următoarea extragere va avea loc în săptămâna dinaintea Paştelui ortodox. 10 coşuri cu bunătăţi vor pleca spre 10 abonaţi norocoşi. La această tragere la sorţi va intra fiecare abonat al ziarului, indiferent de durata abonamentului de care beneficiază.

„Observatorul de Covasna se dorește a fi mai mult decât un ziar, se dorește o comunitate, iar conexiunea dintre noi și cititori e extrem de importantă. E fundamental pentru noi ca oamenii să înțeleagă efortul nostru de a oferi un produs editorial complex și valoros și că dacă ne sunt alături beneficiile sunt numeroase. Am început cu suplimentul tematic lunar gratuit, am continuat cu cartea cadou și acum ne-am menținut promisiunea și am oferit televizorul și tableta unora din cititorii care ne-au investit cu încredere. Urmează cele 10 coșuri cadou dinainte de Paști și numeroase alte surprize. Cred că nu încape îndoială că anul acesta merită mai mult ca oricând să fii abonat”, a transmis directorul ziarului „Observatorul de Covasna”, Daniel Şanta.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.