ACTUALITATE 8 decembrie 2009

Premianţii Burselor Sfântu Gheorghe vin în Consiliul local

de Covasna Media | 342 vizualizări
5 tineri vor primi de la consilieri câte 2.000 de lei Cei cinci tineri merituoşi care au câştigat Bursele Sfântu-Gheorghe vor intra în posesia acestora în următoarele zile. Bursele i-au readus în prim-plan pe acei elevi care, de-a lungul vremii, s-au remarcat prin activităţile şi rezultatele obţinute nu doar în ceea ce ţine strict de şcoală, ci şi în ceea ce ţine de participări la olimpiade, competiţii şi diverse activităţi de implicare comunitară.

5 tineri vor primi de la consilieri câte 2.000 de lei

Cei cinci tineri merituoşi care au câştigat Bursele Sfântu-Gheorghe vor intra în posesia acestora în următoarele zile. Bursele i-au readus în prim-plan pe acei elevi care, de-a lungul vremii, s-au remarcat prin activităţile şi rezultatele obţinute nu doar în ceea ce ţine strict de şcoală, ci şi în ceea ce ţine de participări la olimpiade, competiţii şi diverse activităţi de implicare comunitară. Astfel, primele burse din istoria oraşului au fost “adjudecate” de către Sipos Lehel, Robert Sasu, Para Attila, Vlad Vidican şi Bodosi Eszter, pe baza unui punctaj întocmit de Comisia de acordare a Burselor din Consiliul local Sfântu Gheorghe.

Pentru aceste burse - fiecare în valoare de 2.000 de lei - şi-au depus dosarele 17 tineri liceeni din Sfântu-Gheorghe şi a existat inclusiv o perioadă de contestaţii, însă nimeni nu a înregistrat vreuna.

Potrivit consilierului local Mădălin Guruianu, cel care a iniţiat Bursele Sfântu-Gheorghe, acestea vor fi acordate, aşa cum s-a prevăzut, cel mai probabil în următoarea şedinţă a Consiliului local Sfântu-Gheorghe, unde tinerii vor primi nu doar plicurile cu bani ci şi diplome şi aplauze din partea consilierilor.

Monica Rizea

Teme articol: Consiliul Local burse
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.